Romedio
HU | RO | EN | DE
Despre noi
Istoricul firmei
Înaintea înființării firmei Romedio SRL, fondatorii ei au acumulat mai mulți ani de experiență la renumite firme europene din domeniul producției utilajelor tehnice pentru protecția mediului și din domeniul serviciilor de salubritate. Firma Romedio SRL a fost înființată în anul 2006, în urma recunoașterii faptului că aderarea României la Uniunea Europeană este o garanție ca agenții economici să-și desfășoare activitatea cu o responsabilitate din ce în ce mai ridicată în domeniul protecției mediului. Competența profesională a firmei este asigurată pe de o parte de către firmele - partenere contractuale, cu experiența profesională a mai multor decenii, iar pe de altă parte de către specialiști experimentați.

Misiunea firmei
Scopul activității noastre este de a contribui la crearea sustenabilității la nivel global. Suntem convinși că una din condițiile de bază a bunăstării sociale durabile este mediul curat. Firma Romedio SRL dorește să le pună la dispoziție agenților economici utilajele tehnice necesare pentru reciclarea modernă a deșeurilor, conformă normelor europene.


Filozofia firmei
Profitul nu este scopul, ci un mijloc al activității noastre. Suntem convinși că producerea bunurilor materiale poate servi bunăstării omenirii numai într-un spirit al responsabilității economice, sociale și față de mediu. Cea mai mare încercare a secolului al XXI-lea este capacitatea de a trăi în armonie cu natura.